Zó integreer je een barkruk in je interieur

Een bar of kookeiland is ideaal om met een aperitiefje alvast wat te kletsen tijdens het koken. Met een paar comfortabele barstoelen til je een ontbijt, lunch, koffiebreak, aperitief (vooral dat) of avondeten helemaal tot een niveau hoger. Heb je geen bar of kookeiland? No panic! Een barkruk is veelzijdig en dus geschikt voor élk interieur! Je kan er een leuk hoekje mee creëren. Lijkt hoog dineren je wel prettig? Kijk dan zeker eens naar ons assortiment bartafels.

Een barstoel voor elke woontrend

Bij XOOON vind je barstoelen voor elke interieurstijl: van stoere industriële barkrukken zoals de “AIDEN”, de “MAC”, tot moderne minimalistische zoals de “QUINT”. In een hip Scandinavisch interieur past een designstoel zoals de “OTIS” dan weer perfect.

Wil je de stijl van jouw barkruk doortrekken naar de eetkamer? Match je barstoelen met je eetkamerstoelen! Ontdek stoel “AIDEN”“OTIS”“QUINT” en “NOVALI”. De echte waaghalzen kunnen ook kiezen voor het eetkamerbankje “OTIS”.

Verdraaid handig!

Het is altijd zo’n gedoe om met een barstoel te moeten schuiven. Daarom zijn de barstoelen van XOOON uitgerust met een luxe draaisysteem. Zo kan je gemakkelijk op- en afstappen. Verdraaid handig én het scheelt je een hoop overbodig schuiven met de stoel!